Hvorfor vælge nan design?


Høj kvalitet

At levere møbler og indretningsløsninger i den bedst mulige kvalitet er grundstenen i vores forretning. Derfor går vi ikke på kompromis med hverken design, materialer eller produktion. Resultatet er solide og slidstærke produkter, som vi til enhver tid kan stå inde for.


Unikke produkter

Med N.A.N. design får du unikke møbler, som du ikke finder andre steder. Ud over vores sortiment af borde og hylder, fremstiller vi også en bred palette af specialløsninger for kunder, der ønsker en løsning ud over det sædvanlige. Læs mere om vores specialløsninger.


Tidløst design

Alle N.A.N. produkter er formgivet efter en grundtanke om, at de også skal kunne passe i et hjem eller kontor om tyve år. Det er grunden til at vi bruger et formsprog, der er lyst, elegant og tidløst. Det er du bedst tjent med i længden. 


Møbler der holder

Vores produkter er fremstillet af gennemtestede materialer, bygget af fagfolk og har gennemgået en omfattende kvalitetskontrol inden de forlader fabrikken. Det betyder, at de kan holde til et hårdt liv i mange år.


Designeren bag...

Designeren bag vore borde er arkitekt Andreas Hansen M.D.D., der bl.a. er kendt for sit samarbejde med virksomheder som Le Klint, N. Eilersen og Bantex. Andreas Hansen’s stil er tidløs og kombinerer æstetik og funktionalitet på elegant vis.